WEBDESIGN

Små og effektive nettsider

Er man selvstendig næringsdrivende, en mindre bedrift, et lag, en forening eller liknende, trenger man som regel ikke et stort nettsted. Det viktigste er at kunden får den informasjonen den trenger på en ryddig, oversiktlig og innbydende måte, som også får frem hvem man er og hva en ønsker å formidle. En One Page, dvs. en enkeltside der man finner all informasjon ved å scrolle nedover, kan ofte være nok - eller man kan velge et litt større nettsted med undersider. Sammen kommer vi frem til riktig behov og uttrykk.

 

Tekst for nettsider

På samme måte som et nettsteds visuelle profil raskt skal fortelle hvem du er og hva du tilbyr, må teksten være like klar i sin formidling. Mange synes det er vanskelig å skrive egen tekst til sidene side, og det med rette: Å skrive for nett er en disiplin i seg selv.

 

St.Pierre Print & Webdesign samarbeider derfor med innholdsbyrået dyson.drager, som leverer alt av tjenester innen tekst og innhold.

 

Sosiale medier

Å være synlig i sosiale medier er svært viktig for en bedrift, men det er som oftest ikke det man har mest tid til. Også her samarbeider St.Pierre Print & Webdesign  med dyson.drager , som kan hjelpe deg og din bedrift fra a til å innen sosiale medier.

Webdesign by St.Pierre © 2017 All rights reserved.